Get Adobe Flash player

 

facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

 

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            | 

Έχουμε 1054 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Πατήρ Παύλο Κουμή

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

patir pavlosΓεννήθηκε στον Κορμακίτη στις 3.10.1938. Πατέρας του ο Φραντζής Χάννα Κουμή (Στρατής) και μητέρα του η Κατίνα Αντώνη Τζιουάννη Παπά (Στρατού) – αιωνία τους η μνήμη. Μιλάμε για αλησμόνητες φυσιογνωμίες του Κορμακίτη. Αδέλφια του οι Αντώνης, Ιωάννης, Μαρίνα (Λουλά), Χαννού και Χριστίνα. Θείος του αείμνηστος Ηγούμενος Πέτρος Χάννα Κουμή.

 

Υπηρέτησε τον Κύριο και την Εκκλησία σχεδόν σε όλες τις ενορίες και τα μοναστήρια των Μαρωνιτών στην Κύπρο. Κορμακίτης, Ασώματος και Καρπάσια είχαν την ευλογία και την τύχη να τον έχουν μαζί τους μετά τα τραγικά γεγονότα του 1974. Απλά σταθείτε για λίγο και θυμηθείτε τον ίδιο και τις πολύπλευρες υπηρεσίες του κάτω από τις συνθήκες που επικρατούσαν τότε.  Ο Πατήρ Παύλος Κουμή έχει την επέτειο των γενεθλίων του την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου και ολόψυχα εκφράζουμε τον σεβασμό μας και την αγάπη μας.

 

Τώρα είναι η σειρά των Κορματζιηδκιανών να πουν το δικό τους μεγάλο Ευχαριστώ! Με πρωτοβουλία της Εκκλησιαστικής Επιτροπής Κορμακίτη θα γίνει σεμνή επίσκεψη στο Ίδρυμα Ευγηρίας Άγιος Αντώνιος στην Ανθούπολη, στο οποίο διαμένει ο Πατήρ Παύλος Κουμή, την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014 στις 2.30μ.μ. Συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί του θα προσευχηθούν μαζί του, θα τον συγχαρούν και θα παρακαλέσουν τον Κύριο να τον έχει πάντα καλά.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και εισηγήσεις παρακαλείστε να μιλήσετε με την

κ. Χριστίνα Πογιατζιή τηλ. 99 726233.

 

 

Εκκλησιαστική Επιτροπή Κορμακίτη

Μαρία Σκορδή

Γραμματέας