Get Adobe Flash player

 

facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

 

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            | 

Έχουμε 20 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

Σύνδεσμος Γονέων Δημοτικού Σχολείου Αγίου Μάρωνα

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

 

Σύνδεσμος Γονέων Δημοτικού Σχολείου Αγίου Μάρωνα- Ξεκίνησε η καινούργια σχολική χρονιά.

Το περσινό ταξίδι κουραστικό αλλά και συναρπαστικό. Παρακολουθήστε το σχετικό video για να πάρετε μια γεύση. (https://www.facebook.com/video.php?v=752236964831624&set=vb.106714992717161&type=2&theater&notif_t=video_processed)

Θέλω να ευχαριστήσω όλους από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο που βοήθησαν οικονομικά(και το πιο μικρό ποσό πιστέψτε με μετρά) αλλά και υλικά την προσπάθεια μας. Επιτρέψετε μου όμως να σταθώ ιδιαίτερα σε δυο εξαιρετικούς ανθρώπους που μας αγκάλιασαν, την Doulla και τον Joe Koumi. Μας δώρισαν την έκδοση του ημερολογίου 2014 που έγινε πραγματικότητα με υλικό που μάζεψε ο αγαπητός δάσκαλος Ηλίας Ζωνιάς και την δική τους οικονομική αρωγή. Ουσιαστικά ήταν το εφαλτήριο για να μπορέσουμε να μαζέψουμε λεφτά για τις ανάγκες του σχολείου αλλά και την στήριξη των παιδιών μας, εκεί που χρειαζόταν.

‘Έχουμε πλάνα και όνειρα για το μέλλον του σχολείου μας. Εμείς οι γονείς ενεργά θα πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια που θα βοηθήσει τα παιδιά μας αλλά θα καθιερώσει το σχολείο μας σαν ένα από τα καλύτερα μορφωτικά ιδρύματα του είδους του.

Η επιτυχία στην επίτευξη των περσινών στόχων έγινε μέσα από συλλογικότητα και ομαδικότητα. Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσω τα μέλη του Συνδέσμου που με θυσία προσωπικού χρόνου βοήθησαν για να γίνουν πραγματικότητα.

Όλα αυτά βέβαια στηρίζονται στον πυρήνα του σχολείου που είναι οι αγαπημένοι μας δάσκαλοι με πρωτεργάτη την διευθυντή κα Γεωργία Σκορδή. Τους ευχαριστώ από καρδιάς.

Επίσης θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς τον Εκπρόσωπο των Μαρωνιτών στη Βουλή των Αντιπροσώπων κο Αντώνη Χατζηρούσο που ήταν και είναι άξιος συμπαραστάτης ,δίπλα μας , στηρίζοντας τους μαθητές και το σχολείο μας.

Καλή νέα χρονιά ,ευχή μου να συνεχίσουμε την προσπάθεια για τα παιδιά μας και το σχολείο μας.

Το σχολείο μας  που είναι ο φάρος που φωτίζει και δείχνει  το μέλλον της Μαρωνιτικής Κοινότητας στην Κύπρο.

 

Ιωσήφ Ιωσήφ

Πρόεδρος Συνδέσμου Γονέων Δημοτικού Σχολείου «Άγιος Μάρωνας»