Get Adobe Flash player

 

facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

 

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            | 

Έχουμε 954 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Πατέρα Αντωνάκη Φραγκίσκου

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ   Πατέρα Αντωνάκη Φραγκίσκου

 

Γεννήθηκε στον Κορμακίτη την 1.11.1935. Κατάγεται από δυο μεγάλες οικογένειες του χωριού. Τα Φραγκεσκούδκια και τους Τερζήες. Πατέρας του ο Γεώργιος Φραγκίσκου και μητέρα του η Μαρικού Τερζή – αιωνία τους η μνήμη. Αδέλφια του οι Ιωσήφ, Μιχάλης, Μπέρτος, Αυγουστίνος και Γιαννούλα. Θείοι του οι Φραντζέσκος, Μαρία, Αντώνης (Κάτσιης), Χαννούκκα, Μιχάλης, Καίσαρος και από την μητέρα του οι Πατήρ Αντώνιος Τερζή, Πεππής, Ιωάννης, Μισσιέλλης και Αθηνά. Είναι νυμφευμένος με την Καίτη Γιαμάκκη, θυγατέρα του Χ¨Αντώνη Γιαμμάκκη και της Χρυσταλλούς Χατζητζιοβάννη Αντώνη και έχουν δυο παιδιά τον Μάριο και την Τζιάνετ.

 

Δάσκαλος στο επάγγελμα ο Αντωνάκη Φραγκίσκου χειροτονήθηκε Ιερέας από τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Πέτρο Τζιεμάγιελ στις 17 Μαΐου 1998 σε ηλικία 63 χρόνων. Υπηρέτησε σε διάφορες Ενορίες και το 2000 διορίστηκε στον Κορμακίτη και μέχρι σήμερα βρίσκεται στην υπηρεσία της γενέτειρας του. Είναι ο Εφημέριος του χωριού και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του με υπομονή, σεμνότητα και αφοσίωση στον Παντοδύναμο. Ο Πατήρ Αντωνάκης Φραγκίσκου έχει την επέτειο των γενεθλίων του το Σάββατο 1 Νοεμβρίου και ολόψυχα εκφράζουμε τον σεβασμό μας και την αγάπη μας.

 

Τώρα είναι η ώρα των Κορματζιηδκιανών να πουν το δικό τους μεγάλο Ευχαριστώ! στον Εφημέριο τους.Με πρωτοβουλία της Εκκλησιαστικής Επιτροπής Κορμακίτη θα γίνει Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Γεωργίου του χωριού, προϊσταμένου του Μακαριοτάτου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιωσήφ Σουέηφ, το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014 στις 5μμ. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει γενέθλια δεξίωση στο οίκημα της εκκλησίας.

 

Συγγενείς, φίλοι και όλοι οι συγχωριανοί εγκλωβισμένοι και εκτοπισμένοι είναι ευπρόσδεκτοι για το μεγάλο Ευχαριστώ στον Πατέρα Αντωνάκη Φραγκίσκου. Θα τον συγχαρούμε και θα παρακαλέσουμε τον Κύριο να τον έχει πάντα καλά.

 

Η Εκκλησιαστική Επιτροπή Κορμακίτη ζητά την συνεργασία και βοήθεια όλων των οργανωμένων συνόλων του χωριού. Για περισσότερες πληροφορίες και εισηγήσεις παρακαλείστε να μιλήσετε με την  κ. Χριστίνα Πογιατζιή τηλ. 99 726233.

 

Από την Εκκλησιαστική Επιτροπή Κορμακίτη

Μαρία Σκορδή - Γραμματέας