Get Adobe Flash player

 

facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

 

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            | 

Έχουμε 30 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

1-3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΡΜΑΚΙΤΗ

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

1-3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΡΜΑΚΙΤΗ

 

Το ερχόμενο Σάββατο 1ην Νοεμβρίου στις 5μ.μ. θα γίνει Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Γεωργίου Κορμακίτη, προϊσταμένου του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου μας κ.κ. Ιωσήφ Σουέηφ και θα ακολουθήσει σεμνή δεξίωση στην αίθουσα της εκκλησίας για να εκφράσουμε την εκτίμηση μας προς τον Εφημέριο μας Πατέρα Αντώνιο Φραγκίσκου επί ευκαιρία των γενεθλίων του.  Η Εκκλησιαστική Επιτροπή Κορμακίτη προσκαλεί όλους να είναι εκεί για ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ζητούμε την βοήθεια και τη συνεργασία όλων. Μιλήστε με την κ. Χριστίνα Πογιατζιή αρ. τηλ. 99 726233.

 

Την Κυριακή 2 Νοεμβρίου – των Ψυχών η Θεία Λειτουργία θα γίνει στις 8πμ. Αμέσως μετά και σύμφωνα με την παράδοση μας οι πιστοί θα πορευτούν προς το παλιό κοιμητήριο. Στις 2 μ.μ. προσευχόμενοι και ακολουθώντας τους Ιερείς τους, οι πιστοί θα πορευτούν προς το Νέο Κοιμητήριο. Θα πωλούνται κεριά στην εκκλησία.

 

Την Δευτέρα 3 Νοεμβρίου του Αγίου Γεωργίου του Σπόρου στις 10 π.μ. ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Μαρωνιτών Κύπρου κ.κ. Ιωσήφ Σουέιφ θα χοροστατήσει της Θείας Λειτουργίας στον Κόρνο. Σας ευχαριστούμε όλους.

 

 

Από την Εκκλησιαστική Επιτροπή Κορμακίτη