Get Adobe Flash player

 

facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

 

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            | 

Έχουμε 67 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

«Queen’sOverseasTerritoryMedal (QOTM)« για τον αστυνόμο Γιώργο Κιτέο

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

 

 

___________________________________________________________________

4 Ιανουαρίου 2015

 

κ. Γιώργο Κιτέο

Ανώτερο Αστυνόμο

Αστυνομικό Διευθυντή

Βάσεις Επισκοπής - Ακρωτήρι

 

 

Αγαπητέ κ. Κιτέο,

 

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Εκτοπισθέντων Αγίας Μαρίνας Σκυλλούρας «Η Επιστροφή», με περιφάνεια εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια για τον τιμητικό τίτλο του «QueensOverseasTerritoryMedal (QOTM)« που ανακοινώθηκε στις 30 Δεκεμβρίου 2014, από τη Βασίλισσα της Αγγλίας. Μας γνωστοποιήθηκε επίσης ότι αρχές του 2015, θα ακολουθήσει τελετή απονομής του τίτλου σας σε χώρο που θα καθοριστεί. Ο τίτλος που σας απονέμεται για την πολύχρονη προσφορά και συμβολή σας ως Αστυνομικός Διευθυντής των Βάσεων για τις  εποικοδομητικές και στενές σχέσεις που αναπτύχθηκαν με τη δική σας άμεση συμβολή μεταξύ των βρετανικών βάσεων της Κύπρου και των κοινοτήτων εντός και εκτός των βάσεων καθώς και για  τις φιλανθρωπικές σας δραστηριότητες ανά το Παγκύπριο, είναι ιδιαίτερα σημαντικός εφόσον βραβεύει την ανθρωπιστική σας προσφορά και προσπάθεια για επικοινωνία και σεβασμό μεταξύ κοινοτήτων και κοινωνικών συνόλων πέραν από προκαταλήψεις και συμβατικές αντιλήψεις.

 

Ο τίτλος που σας δίδεται συμπεριλαμβάνει επίσης και μνεία από τη Βασίλισσα για την εναρκτήρια τελετή ανάληψης της Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία που έγινε στο Κούριο το 2012, στην οποία είχατε τη γενική ευθύνη και που διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία η όλη επιχείρηση ασφάλειας και προστασίας. Έτσι βραβεύεται ταυτόχρονα η εξαίρετη επαγγελματική και άρτια διοργανωτική σας  ικανότητα.

 

Εν κατακλείδι, ο τίτλος αυτός που απονέμεται για πρώτη φορά σε Κύπριο τιμά τόσο την Κύπρο όσο και την Μαρωνιτική Κοινότητα και ιδιαίτερα την Αγία Μαρίνα. Τιμά επίσης με τον πιο άμεσο τρόπο και το Σύνδεσμο «Επιστροφής» που είστε ενεργό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του.

 

Ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στην αποστολή σας και προσευχόμαστε η Προστάτιδά μας Αγία Μαρίνα, να είναι πάντοτε μαζί σας.

 

Με εκτίμηση,

 

Λίνος Μελάς

Πρόεδρος