Get Adobe Flash player

 

facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

 

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            | 

Έχουμε 9 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

Εκδρομή 14 Φεβρουαρίου 2015 Από την Κύπρο του Κρασιού στην Κύπρο του Αποστόλου Παύλου

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Εκδρομή 14 Φεβρουαρίου 2015

Από την Κύπρο του Κρασιού στην Κύπρο του Αποστόλου Παύλου

 

             

 

 

Σήμερα κερνάμε κρασί !

 

Το κρασί δεν είναι μια άγνωστη ιστορία για την Κύπρο. Οι μαρτυρίες της οινικής ιστορίας που σέρνει πίσω του το νησί μας καθιστούν μια βόλτα στα αμπελοχώρια,  εμπειρία ζωής !

 

Η Stella Orientis,  Αρχιεπισκοπής Μαρωνιτών Κύπρου, σας προσκαλεί στην Εκδρομή:  «Από την Κύπρο του Κρασιού στην Κύπρο του Αποστόλου Παύλου » που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου  2015. 

 

Η εκδρομή τελεί υπό την αιγίδα του Σεβασμιότατου Αρχιεπισκόπου Μαρωνιτών Κύπρου κ.κ. Ιωσήφ Σουέιφ.

 

Το πρόγραμμα έχει διαμορφωθεί ως ακολούθως:

 

$1-         Αναχώρηση από Αρχιεπισκοπή Μαρωνιτών Κύπρου  στις 9:00.

$1-         Επίσκεψη στο Όμοδος (κρασοχώρι).  Στο δρόμο συναντούμε το Οινοποιείο «Ζήνων», ένα πραγματικό μουσείο,  με εκθέματα που διαγράφουν 4 γενεές της οικογένειας στην παραγωγή κρασιού.  Στο γραφικό Όμοδος θα επισκεφθούμε τη Μονή του Τιμίου Σταυρού όπου φυλάσεται μέρος του «Τιμίου Ξύλου», το σχοινί με το οποίο ήταν δεμένος ο Χριστός καθώς και την κάρα του Αγίου Φιλίππου που έφεραν οι Λατίνοι στην Κύπρο μετά την κατάληψη της Κωνσταντινούπολης το 1204. Βόλτα στο Όμοδος για αγορά παραδοσιακών εδεσμάτων και τοπικού κρασιού.

$1-         Γεύμα σε εστιατόριο στην Πέτρα του Ρωμιού.

$1-         Επίσκεψη στην Παναγία Χρυσοπολίτισσα – Κάτω Πάφος, με την ομώνυμη παλαιοχριστιανική βασιλική με θαυμάσια ψηφιδωτά, τη στήλη του Αποστόλου Παύλου, το Βυζαντινό ναό της Αγίας Κυριακής και τα ερείπια φράγκικης μεσαιωνικής εκκλησίας. Εκεί θα τελέσει Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Μαρωνιτών Κύπρου κ.κ. Ιωσήφ Σουέιφ.

$1-         Επιστροφή στις 19:00

 

Συμμετοχή: €30 το άτομο συμπεριλαμβανομένου λεωφορείου,  εισόδου στο οινοποιείο, μεσημεριανού γεύματος και 1 αναψυκτικού.

 

Για πληροφορίες και προκρατήσεις  παρακαλούμε όπως αποτείνεστε στη Μαρία Σκορδή στο τηλέφωνο 99 -562712  ή στην Έλλη Ορφανίδου στο τηλέφωνο 99-497381.