facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            |

Έχουμε 120 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΑΡΩΝΙΤΩΝ Διορισμός Διαχειριστικής Επιτροπής Κοιμητηρίων Μαρωνιτικής Κοινότητας

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΑΡΩΝΙΤΩΝ

Διορισμός Διαχειριστικής Επιτροπής Κοιμητηρίων Μαρωνιτικής Κοινότητας

Πληροφορούμε τα μέλη της Μαρωνιτικής κοινότητας ότι η Βουλή των Αντιπροσώπων έχει θεσπίσει τον περί Κοιμητηρίων των Θρησκευτικών Ομάδων (Ταφή και Εκταφή) Νόμο.

Ασκώντας τις εξουσίες που παρέχονται σ’ αυτόν, από το Άρθρο 6 του υπό αναφορά Νόμου, ο Υπουργός Εσωτερικών, με τη σύμφωνη γνώμη του Εκπροσώπου των Μαρωνιτών, προχώρησε στη σύσταση Επιτροπής Διαχείρισης Κοιμητηρίων της Μαρωνιτικής Κοινότητας, η οποία θα ενεργεί για εκ μέρους της κοινότητας στα θέματα δημιουργίας, επέκτασης, συντήρησης και διαχείρισης  του συνόλου των Κοιμητηρίων πάνω σε παγκύπρια βάση.

Η Επιτροπή αποτελείται από τους πιο κάτω:

·        Αντωνάκης Μαυρίδης, Πρόεδρος

·        Γιώργος Παρτέλας, Αντιπρόεδρος