Get Adobe Flash player

 

facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

 

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            | 

Έχουμε 69 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

Ειδικά κριτήρια για διεκδίκηση θέσης στο Πανεπιστήμιο Κύπρου

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Ανακοίνωση από το Γραφείο Εκπροσώπου Μαρωνιτών

Ειδικά κριτήρια για διεκδίκηση θέσης στο Πανεπιστήμιο Κύπρου

 

Το Γραφείο Εκπροσώπου Μαρωνιτών ανακοινώνει τα εξής:

1. Οι Μαρωνίτες υποψήφιοι που δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν θέση στο Πανεπιστήμιο Κύπρου δικαιούνται να υποβάλουν αίτηση για εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο βάσει των ειδικών κριτηρίων (υπεράριθμες θέσεις). Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν εξασφαλίσει γενικό βαθμό κατάταξης τουλάχιστον 80% του γενικού βαθμού κατάταξης του τελευταίου υποψήφιου που έχει εισαχθεί στο Τμήμα προτίμησης των εν λόγω δικαιούχων.

2. Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν οι υποψήφιοι που έχουν παρακαθίσει στις Παγκύπριες Εξετάσεις του 2015, νοουμένου ότι είναι έτοιμοι να φοιτήσουν. Επίσης, δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν και οι στρατιώτες που παρακάθισαν στις Παγκύπριες Εξετάσεις του 2013 και 2014 νοουμένου ότι κατέχουν απολυτήριο στρατού ή βεβαίωση αναμενόμενης απόλυσης με ημερομηνία απόλυσης το αργότερο μέχρι το τέλος Αυγούστου 2015.

3. Οι αιτήσεις για ειδικά κριτήρια θα γίνονται δεκτές από την Τετάρτη 1 Ιουλίου μέχρι και την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015, μεταξύ των ωρών 8:30 π.μ. – 1:00 μ.μ., στο ισόγειο του Κτιρίου Αναστάσιος Γ. Λεβέντης, στην Πανεπιστημιούπολη. Η αίτηση θα πρέπει να υποβληθεί από τον ίδιο τον αιτητή ή από άλλο πρόσωπο με ενυπόγραφη εξουσιοδότηση του αιτητή. Απαραίτητη η προσκόμιση της πολιτικής ταυτότητας (και όχι αντίγραφο) του αιτητή ή/και του εξουσιοδοτούμενου ο οποίος θα υποβάλει την αίτηση.

4. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τις αιτήσεις για τα ειδικά κριτήρια στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Κύπρου (http://www.ucy.ac.cy – Φοιτητική Μέριμνα). Για διευκόλυνση των ενδιαφερομένων οι αιτήσεις επισυνάπτονται.

 

5. Το Γραφείο Εκπροσώπου είναι στη διάθεση των νέων για περισσότερες πληροφορίες ή/και διευκρινίσεις, στο τηλέφωνο 22 407201 (κα. Μαριάννα Φραγκέσκου).

 

Λευκωσία, 18.6.15