Get Adobe Flash player

 

facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

 

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            | 

Έχουμε 81 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΜΑΡΩΝΙΤΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΚΗΣ (ΚΜΑ) ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ 17-22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΤΗΣ
ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΜΑΡΩΝΙΤΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΚΗΣ (ΚΜΑ)

ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ 17-22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015

 

Διοργανώνεται και φέτος καλοκαιρινή κατασκήνωση εντατικήςεκμάθησης της ΚΜΑ γλώσσας, στα πλαίσια της υλοποίησης του Σχεδίου Δράσης που έχει υποβληθεί στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού από την Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων για τη διάσωση της ΚΜΑ. Η κατασκήνωση θα πραγματοποιηθεί από τις 17 – 22 Αυγούστου 2015 στον Κορμακίτη.

 

Δικαίωμα συμμετοχής στην κατασκήνωση έχουν τα παιδιά που έχουν συμπληρώσει τη Γ’ τάξη του δημοτικού και νέοι. Tα παιδιά που θα δηλώσουν συμμετοχή θα πρέπει να διαμένουν σε συγγενικό, φιλικό ή δικό τους σπίτι υπό την επίβλεψη και την ευθύνη των γονέων ή άλλων ενηλίκων της επιλογής των γονέων τους. Στους συμμετέχοντες θα προσφερθεί ένα δωρεάν γεύμα την ημέρα (μεσημεριανό).

 

Η κατασκήνωση έχει ως στόχο την εκμάθηση της γλώσσας και τη διοργάνωση ψυχαγωγικών/εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων. Το πρόγραμμα της κατασκήνωσης θα ετοιμασθεί από Μαρωνίτες εκπαιδευτικούς και θα εγκριθεί από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.

 

Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Εκπροσώπου (τηλ. 22407201) μέχρι τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015.

 

Επιπλέον, γίνονται δεχτές αιτήσεις από νέους (φοιτητές ή απόφοιτους πανεπιστημίου) που θα ήθελαν να συνεισφέρουν στην οργάνωση και διεκπεραίωση της κατασκήνωσης ως:

$1-        Γενικός Συντονιστής (δηλώσεις μέχρι την Κυριακή 5 Ιουλίου 2015)

$1-        Βοηθοί ομαδάρχες (δηλώσεις μέχρι τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015)

 

Θα δοθεί προτεραιότητα στους νέους που έχουν καλή γνώση της ΚΜΑ γλώσσας, εμπειρία συμμετοχής σε προηγούμενες κατασκηνώσεις ή δραστηριότητες που έχουνως στόχο την προώθηση της ΚΜΑ, σε άνεργους και σε φοιτητές. Ο αριθμός των βοηθών θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των παιδιών που θα συμμετέχουν στην κατασκήνωση. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς με το Γραφείο Εκπροσώπου (τηλ. 22407201) ή με εμαιλ στο maronrep@cytanet.com.cy.

 

Η κατασκήνωση θα χρηματοδοτηθεί από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και το Ίδρυμα Ευημερίας Μαρωνιτών.

 

 

Λευκωσία, 22 Ιουνίου 2015