Get Adobe Flash player

 

facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

 

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            | 

Έχουμε 138 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΑΡΩΝΙΤΩΝ

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

26 Ιουλίου 2015

 

ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΑΡΩΝΙΤΩΝ

 

Joseph Tartak photo 1Δια της Θείας Χάριτος και δια της επιθέσεως των χειρών του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Μαρωνιτών Κύπρου κ.κ. Ιωσήφ Σουέηφ θα γίνει το Σάββατο 1η Αυγούστου 2015 ώρα 18.00 στον Καθεδρικό Ναό Παναγίας των Χαρίτων, παρά την Πύλη Πάφου Λευκωσία, η Τελετή της Ιερατικής Χειροτονίας του διακόνου Ιωσήφ Τάρτακ. Ο νέος ιερέας θα τελέσει την πρώτη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κορμακίτη την Κυριακή 2 Αυγούστου 2015 ώρα 10.00. Την Κυριακή 9 Αυγούστου 2015 ώρα 10.00 θα τελέσει Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Μεταστάσεως της Παναγίας στη Γενέτειρα του Sebael (του Λιβάνου). Αυτά αναφέρονται στην σεμνή και λιτή πρόσκληση που είναι ανοιχτή προς όλους.

 

Όλοι οι Μαρωνίτες της Κύπρου αγαπούν τον διάκονο Ιωσήφ Τάρτακ που από τον Ιανουάριο 2009 συνταυτίστηκε μαζί τους. Υπηρέτησε όλες τις ενορίες της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Μαρωνιτών Κύπρου. Χάρηκε και πόνεσε μαζί μας. Τυγχάνει απέραντης εκτίμησης. Όμως και ο ίδιος, με τη βοήθεια της Θείας Πρόνοιας και τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου μας, αγαπά με όλη τη δύναμη της ψυχής του όλους τους Μαρωνίτες της Κύπρου καθώς και όλους τους Κυπρίους που γνωρίζει. Έτσι απλά και καθαρά – απόδειξη αυτής της ακλόνητης και ευλογημένης συνταύτισης είναι η επιλογή του όπως τόσο η τελετή της Ιερατικής του Χειροτονίας όσο και η πρώτη του Θεία Λειτουργία γίνουν στην Κύπρο! «Αυτός είναι ο τόπος μου» λέγει ο ίδιος. «Εδώ ανήκω!»

 

Γεννήθηκε στο χωριό Sebael του Λιβάνου στις 4 Οκτωβρίου 1974. Σπούδασε σε Θεολογική Σχολή στην περιοχή της Τρίπολης Λιβάνου ενώ τώρα συνεχίζει για το Masters του στη Θεολογία στο πανεπιστήμιο Νεάπολης στην Πάφο. Ευτύχησε να γνωρίσει πολύ ενωρίς τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο μας κ.κ. Ιωσήφ Σουέηφ και με την βοήθεια του Παντοδύναμου Θεού να τον ακολουθήσει στην Κύπρο. Πατέρας και μητέρα του ο κύριος Antoine και η κυρία Eleanor Tartak που σίγουρα θα βρίσκονται μαζί μας στην τελετή του Μυστηρίου. Ο διάκονος Ιωσήφ έχει τέσσερα αδέλφια και τρεις αδελφές και άλλους συγγενείς που θα βρεθούν δίπλα του. Μαζί του όμως θα είναι και όλοι οι Μαρωνίτες της Κύπρου προσδίδοντας εορταστικό πνεύμα και διάθεση τόσο στην τελετή της Ιερατικής του Χειροτονίας όσο και στην πρώτη του Θεία Λειτουργία. «Είναι σαν να έχουμε γάμο» είπε κάποιος! Στην πραγματικότητα ο διάκονος Ιωσήφ παντρεύεται την Εκκλησία!  Συγχαρητήρια αγαπητέ μας Ιωσήφ Τάρτακ. Σε ευχαριστούμε πολύ. Ο Θεός μαζί σου.

 

 

Αντωνία Μ. Πογιατζή