Get Adobe Flash player

 

facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

 

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            | 

Έχουμε 65 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

Παραχώρηση Υποτροφιών Πανεπιστημίου UCLanCyprus στο πλαίσιο συνεργασίας με την Καθολική Νεολαία Μαρωνιτών Κύπρου

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Διοικητικό Συμβούλιο ΚΝΜΚ

 

PO BOX: 26915

1648 Λευκωσία

 

 

 

Παραχώρηση Υποτροφιών Πανεπιστημίου UCLanCyprus

στο πλαίσιο συνεργασίας με την Καθολική Νεολαία Μαρωνιτών Κύπρου

 

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus στο πλαίσιο συνεργασίας με την Καθολική Νεολαία Μαρωνιτών Κύπρου (Κ.Ν.Μ.Κ.) ανακοινώνει την προκήρυξη υποτροφιών για όλα τα μέλη της Οργάνωσης.

Συγκεκριμένα, προτίθεται να παραχωρήσει σε μέλη της Κ.Ν.Μ.Κ. 3 (τρεις) υποτροφίες 50% στα αρχικά δίδακτρα σπουδών για ένα από τα Προπτυχιακά Προγράμματα που προσφέρει το Πανεπιστήμιο. Νοείται ότι οι υποτροφίες για τα προπτυχιακά προγράμματα αφορούν το πρώτο έτος σπουδών, ενώ δίνεται η δυνατότητα διατήρηση της υποτροφίας και τα επόμενα έτη με την εξασφάλιση 70% της συνολικής βαθμολογίας.

Επίσης θα παραχωρηθούν 3 (τρεις) υποτροφίες ύψους 30% σε όλα τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus. Τα μαθήματα προσφέρονται σε πλήρη φοίτηση διάρκειας ενός χρόνου (fulltime) ή σε μερική φοίτηση διάρκειας δύο ετών (part time), με ευέλικτους τρόπους διδασκαλίας (flexible delivery).

Οι συγκεκριμένες υποτροφίες ισχύουν μόνο για νεοεισερχόμενους φοιτητές, για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017, με εισδοχή είτε τον Οκτώβριο του 2016 είτε τον Ιανουάριο του 2017, εφόσον πληρούνται τουλάχιστον τα ελάχιστα κριτήρια εισδοχής.

Όλες οι αιτήσεις θα εξεταστούν με απόλυτη διακριτικότητα από Επιτροπή που θα συσταθεί από την Κ.Ν.Μ.Κ. και το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus. Κάθε ενδιαφερόμενος/η μπορεί να στέλνει τα στοιχεία του/της στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με την ένδειξη «Υποτροφίες Κ.Ν.Μ.Κ.» και Υπεύθυνος Λειτουργός θα επικοινωνεί μαζί του για περαιτέρω πληροφορίες.

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 2012 ως εγγεγραμμένο Ιδιωτικό Πανεπιστήμιο στην Κύπρο, έχοντας πάρει πλήρως την Τελική Άδεια Λειτουργίας του το 2015 καθώς και τα εύσημα από τον Φορέα Διασφάλισης Ποιότητας της Αγγλίας (QAA), προσφέροντας διπλά πτυχία με αυτόματη αναγνώριση τόσο στην Κύπρο όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και διεθνώς, προσδίδοντας ένα πολύ ισχυρό πλεονέκτημα στους αποφοίτους του, σε μια ομολογουμένως δύσκολη και πολύ ανταγωνιστική αγορά εργασίας.  

Για πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus παρακαλούμε όπως επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου στο www.uclancyprus.ac.cy ή αποτείνεστε στο Τμήμα Εισδοχής Φοιτητών του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, στα τηλέφωνα 24 69 40 05 / 59 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .