Get Adobe Flash player

 

facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

 

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            | 

Έχουμε 64 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

"Γυναικεία Πρωτοβουλία"

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Με απόφαση του Εκπροσώπου των Μαρωνιτών στην Βουλή των Αντιπροσώπων δημιουργείται, υπό την καθοδήγηση και εποπτεία του Γραφείου του, Φορέας Γυναικών της Μαρωνιτικής Κοινότητας με την επωνυμία "Γυναικεία Πρωτοβουλία". 
Με βάση την απόφαση του Εκπροσώπου η "Γυναικεία Πρωτοβουλία" θα έχει καθαρά κοινωνικό προσανατολισμό και θα στοχεύει στην ανάδειξη του ρόλου της γυναίκας και στην πολύπλευρη προσφορά της προς την κοινωνία και τον συνάνθρωπο. 
Επικεφαλής και συντονίστρια της "Γυναικείας Πρωτοβουλίας" τίθεται η κ. Τούλα Μούσα, σύζυγος του Εκπροσώπου των Μαρωνιτών. Πρώτη δραστηριότητα της "Γυναικείας Πρωτοβουλίας" είναι η οργανωμένη συμμετοχή της Μαρωνιτικής Κοινότητας στον φετινό Ραδιομαραθώνιο. Με βάση διευθετήσεις που έχουν ήδη γίνει η "Γυναικεία Πρωτοβουλία" θα αναλάβει την στελέχωση και λειτουργία τριών περιπτέρων, ένα στη Λευκωσία, ένα στη Λεμεσό και ένα στα Μαρωνίτικα χωριά. 
Όσες γυναίκες επιθυμούν να βοηθήσουν και να συμβάλουν στην επιτυχία της αποστολής της "Γυναικείας Πρωτοβουλίας" μπορούν να απευθυνθούν απευθείας στην κ. Τούλα Μούσα (τηλ. 99722225) και στο Γραφείο του Εκπροσώπου (τηλ. 22677067).