Get Adobe Flash player

 

facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

 

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            | 

Έχουμε 69 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΜΑΡΩΝΙΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ-Διεθνείς Ημέρες Μαρωνιτικής Νεολαίας

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Αγαπητές μου νέες, Αγαπητοί μου Νέοι Μαρωνίτες,

 

          youthΣας χαιρετώ με  την Αγάπη και την Ειρήνη του Χριστού και με την στοργή της Αειπάρθενου Μαρίας, θέλοντας να  ανανεώσω την πρόσκληση μου όπως συμμετάσχετε στις Διεθνείς Ημέρες Μαρωνιτικής Νεολαίας που θα διεξαχθούν στο Bkerke του   Λίβανου από τις 15 – 23 Ιουλίου 2017 με θέμα «Να είστε ισχυροί και θαρραλέοι».

 

          Μαρωνίτες Νέοι από όλα σχεδόν τα μέρη του κόσμου, Αυστραλία, Αμερική, Αφρική, Βραζιλία, Ευρώπη, Μέση Ανατολή,  θα συναθροιστούν μαζί με τους Επισκόπους τους,  τους ιερείς και τους υπεύθυνους νεολαίας γύρω από τον Πατριάρχη μας Καρδινάλιο Mar Bechara BoutrosRai για να συζητήσουν για την εξέχουσα  σημασία της διατήρησης της Χριστιανικής Πίστης, της αγάπης του Κυρίου και της Εκκλησίας Του,  της Μαρωνιτικής ταυτότητας και της συνεργασίας μεταξύ τους. Η εκδήλωση  χωρίζεται σε δύο μέρη και θα συμπεριλαμβάνει τις εργασίες του συνεδρίου, προσκυνήματα, τουριστικές περιηγήσεις και εμπειρίες ζωής μέσα σε  οικογένειες.

 

          Εσείς οι νέοι Μαρωνίτες της Κύπρου που ζείτε στην πιο κοντινή χώρα με τον Λίβανο, έχετε μια κοινή ιστορία και πορεία,  πνευματικά είστε  ενωμένοι με τον Πατριαρχείο και  έχετε πολλά να μοιραστείτε  και σημαντικό ρόλο να διαδραματίσετε.

 

          Οι εμπειρίες αυτές θα σας μείνουν  αξέχαστες, θα είναι εμπειρίες αδελφοσύνης και χαράς, θα είναι στιγμές ζωντανής πίστης, κοινωνικής και πολιτιστικής ανταλλαγής όπου θα ανοίξετε την καρδιά σας και θα οικοδομήσετε γέφυρες μεταξύ σας με την ελπίδα  να φιλοξενήσουμε και εμείς στο όμορφο νησί μας ένα  τέτοιο παγκόσμιο συνέδριο.

 

          Απευθύνομαι σε όλους εσάς τους νέους μεταξύ 17 - 35 ετών και σας προσκαλώ και ενθαρρύνω να δηλώσετε συμμετοχή το συντομότερο,  μη θεωρώντας το οικονομικό ως οιονδήποτε εμπόδιο.

 

          Σας περιμένω να ταξιδεύσουμε όλοι μαζί στην ιστορία, την παράδοση και το μέλλον μας.

 

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, άτομα επικοινωνίας

Αδελφή Αντωνία Πιριπίτσι      τηλ.             99197905

 

Με πατρική ευλογία,

 

 

Ιωσήφ Σουέηφ

Αρχιεπίσκοπος Μαρωνιτών Κύπρου