Get Adobe Flash player

 

facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

 

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            | 

Έχουμε 42 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΜΑΡΩΝΙΤΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΚΗΣ (ΚΜΑ)

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΤΗΣ

ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΜΑΡΩΝΙΤΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΚΗΣ (ΚΜΑ)

 

ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ 9-13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014

 

Το Γραφείο Εκπροσώπου Μαρωνιτών ανακοινώνει ότι και φέτος θα διοργανωθεί καλοκαιρινή κατασκήνωση εντατικής εκμάθησης της ΚΜΑ γλώσσας, στα πλαίσια της υλοποίησης του Σχεδίου Δράσης που έχει υποβληθεί στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού από την Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων για τη διάσωση της ΚΜΑ. Η κατασκήνωση θα πραγματοποιηθεί από τις 9 – 13 Αυγούστου 2014 στον Κορμακίτη και είναι υπό την αιγίδα του Εκπροσώπου των Μαρωνιτών στη Βουλή των Αντιπροσώπων.

 

Δικαίωμα συμμετοχής στην κατασκήνωση έχουν τα παιδιά που έχουν συμπληρώσει τη Γ’ τάξη του δημοτικού και νέοι μέχρι 20 ετών. Tα παιδιά που θα δηλώσουν συμμετοχή θα πρέπει να διαμένουν σε συγγενικό, φιλικό ή δικό τους σπίτι υπό την επίβλεψη και την ευθύνη των γονέων ή άλλων ενηλίκων της επιλογής των γονέων τους. Στους συμμετέχοντες θα προσφερθεί ένα δωρεάν γεύμα την ημέρα (μεσημεριανό).

 

Η κατασκήνωση έχει ως στόχο την εκμάθηση της γλώσσας και τη διοργάνωση ψυχαγωγικών/εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων. Το πρόγραμμα της κατασκήνωσης έχει ετοιμασθεί από Μαρωνίτες εκπαιδευτικούς κι έχει εγκριθεί από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.

 

Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον συντονιστή της κατασκήνωσης, κ. Αντώνη Κουρρά (τηλ. 99915912), ή με το Γραφείο του Εκπροσώπου (τηλ. 22407210), μέχρι την Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014.

 

Επιπλέον, όσοι νέοι θα ήθελαν να συνεισφέρουν στην οργάνωση και διεκπεραίωση της κατασκήνωσης ως βοηθοί παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τα πιο πάνω άτομα μέχρι την Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014. Οι βοηθοί θα πρέπει να κατανοούν την ΚΜΑ. Θα δοθεί προτεραιότητα στους νέους που έχουν εμπειρία συμμετοχής σε προηγούμενες κατασκηνώσεις ή δραστηριότητες που έχουν ως στόχο την προώθηση της ΚΜΑ, σε άνεργους και σε φοιτητές.

 

Η κατασκήνωση θα χρηματοδοτηθεί από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και το Ίδρυμα Ευημερίας Μαρωνιτών.

 

Λευκωσία, 25 Ιουλίου 2014