Get Adobe Flash player

 

facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

 

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            | 

Έχουμε 29 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

Δείπνο εν όψει της νέας περιόδου

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

10583966 10202625388938829 5080969235750257785 nΔείπνο εν όψει της νέας περιόδου

 

Mε νέα όνειρα  Η  ΕΝΩΣΗ ΜΑΡΩΝΙΤΩΝ ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ παρέθεσε δείπνο εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου (2014-2015) με καλεσμένους το ποδοσφαιρικό τμήμα, την τεχνική ηγεσία, χορηγούς και εκπροσώπους της ομάδας.
Το δείπνο ήταν άρτια οργανωμένο στο Οίκημα του Σωματειου Ε.Μ.Α.
Παρόντες ήταν όλοι ανεξαιρέτως οι ποδοσφαιριστές , το τεχνικό επιτελείο και σύσσωμο το ΔΣ της Ε.Μ.Α.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Μεγάλος Χορηγός της Ομάδας μας Κ. ELIE G ELIED ambassador.  Στο κάλεσμα του ο Κ. ELIE G ELIED ambassador έχει αναφέρει ότι θα είναι πάντα κοντά στο Σωματείο  μας και θα δίνει τη δική  του ψυχική βοήθεια . Επίσης ευχήθηκε σε όλους του ποδοσφαιριστές να είναι πάντα καλά τόσο μέσα όσο και έξω από το γήπεδο . Επίσης τόνισε στην σύντομη ομιλία του ότι δεν πρέπει να υπάρχει κανένα απολύτως άγχος από την πλευρά των ποδοσφαιριστών και πως δεν έχουν να αποδείξουν απολύτως τίποτα γιατί από την στιγμή που βρίσκονται στο ρόστερ σημαίνει ότι έχουν πολλές δυνατότητες. «Πρέπει να σκέφτεστε καθημερινά ότι είστε εν δυνάμει παίκτες της επαγγελματικής ομάδας» τους είπε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια μεγάλες ευχαριστίες έχει δώσει στην οικογένεια Μελά για την μεγάλη βοήθεια που δίνει στο Σωματείο Ένωσης Μαρωνιτών Ανθούπολης και γενικά σε όλη τη κοινότητα των Μαρωνιτών .

Στους ποδοσφαιριστές μίλησε αρχικά ο Πρόεδρος του Σωματείου Γιώργος Πεκρή  οποίος τους μετέφερε τις ευχές του «καλή χρονιά» και τους προέτρεψε να κυριαρχήσει το «εμείς» και όχι το «εγώ» για να επιτευχθεί συλλογικά ο στόχος της ομάδας .  Επίσης τόνισε  ότι όσον αφορά την κοινότητα των  Μαρωνιτών, θα πρέπει να δοθούν ελευθερίες και στα τέσσερα χωριά των Μαρωνιτών και το όνειρο μας να γίνει πραγματικότητα να επιστρέψουμε πίσω στις ρίζες μας.   (Κορμακίτης , Αγία Μαρίνα , Ασώματος , Καρπάσια.)

Οι ποδοσφαιριστές ενημερώθηκαν και για το υπόλοιπο επιτελείο με το οποίο θα συνεργαστούν όλη τη χρονιά: Τον προπονητή Γιάννο Ιωάννου, τον Βοηθό Προπονητή Στέλιο Θεοφάνους τον Γυμναστή φυσικής κατάστασης Χριστάκη Σαββίδη (Εμπειρίες από ΑΠΟΕΛ. ΠΑΕΕΚ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑ ΒΟΛΟΥ , ΕΡΓΟΤΕΛΗ ), τον γενικό ποδοσφαιρικού τμήματος Πέτρο Πεκρή .

Η μεγάλη οικογένεια της ΕΝΩΣΙΣ ΜΑΡΩΝΙΤΩΝ ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ, επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά τον  κ. ELIE G ELIED  για την  προσφορά του στο Σωματείο μας σαν μεγάλος Χορηγός της Ομάδας αλλά κυρίως και σαν άνθρωπος .

 

 

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Ε.Μ.Α προς Χορηγό

Το Διοικητικό συμβούλιο, Οι Υπεύθυνοι, τεχνικο επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές  θέλουν να ευχαριστήσουν για ακόμη μια φορά το μεγάλο μας Χορηγό κ , ELIE G ELIED  για την μεγάλη βοήθεια που δίνει στο Σωματείο μας .

Το Διοικητικό συμβούλιο, Οι Υπεύθυνοι, τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές  θέλουν να ευχαριστήσουν για ακόμη μια φορά την Οικογένεία Μελά για τη βοήθεια τους στο Σωματείο και γενιά σε όλη τη Κοινότητα.

 

Ευχόμαστε στον κ. ELIE G ELIED  μια καλή σταδιοδρομία στη καριέρα του καθώς επίσης στη προσωπική και κοινωνική ζωή καθώς επίσης και στη Οικογένεια Μελά

 

Εκ Διοικητικού Συμβούλιου

Πρόεδρος και Μελη

Ε.Μ.Α