Get Adobe Flash player

 

facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

 

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            | 

Έχουμε 41 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

κδήλωση Εορτασμού Τιμίου Σταυρού Καρπάσιας

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Εκδήλωση Εορτασμού Τιμίου Σταυρού Καρπάσιας

 

 

 

 

 

 

 

Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014 το απόγευμα, θα διεξαχθεί η καθιερωμένη  εκδήλωση ποδηλασίας .Η όλη εκδήλωση είναι προς τιμή του Τιμίου Σταυρού προστάτη του χωριού Καρπάσιας, που γιορτάζεται στις 14 Σεπτεμβρίου. Προσπάθεια μας και φέτος είναι να ξεκινήσουμε από τον περίβολο της εκκλησίας Αγίου Γεωργίου στον Κορμακίτη. Οι ποδηλάτες θα είναι χωρισμένοι σε τέσσερις ομάδες και η κάθε μια από αυτές θα αντιπροσωπεύει το όνομα του χωριού της τιμώντας ταυτόχρονα ο καθένας μας  ξεχωριστά το χωριό του (τον Κορμακίτη, τον Ασώματο, την Αγία Μαρίνα και την Καρπάσια .)

Καλούνται όσα οργανωμένα σύνολα της κοινότητας ενδιαφέρονται να συμβάλλουν με κάθε τρόπο  στη διοργάνωση να επικοινωνήσουν με τον Πέτρο Π. Κατσιολούδη τηλ. 99609744 μέχρι και τις 06/09/2014.