Get Adobe Flash player

 

facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

 

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            | 

Έχουμε 36 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

Γενέθλια της Παναγίας ( Παναγία του Μαρκί)- 8 Σεπτεμβρίου στον Κορμακίτη

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Γενέθλια της Παναγίας ( Παναγία του Μαρκί)- 8 Σεπτεμβρίου στον Κορμακίτη

 

UntitledΗ Εκκλησιαστική Επιτροπή Κορμακίτη πληροφορεί όλους πως στις 8 Σεπτεμβρίου , ημέρα γέννησης της Θεοτόκου, και ώρα 6:00 μ.μ. ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος μας , κ.κ. Ιωσήφ Σουέιφ  θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στο εκκλησάκι της Παναγίας στον Κορμακίτη.

Η μέρα αυτή, 8 Σεπτεμβρίου, είναι για όλους τους Κύπριους Μαρωνίτες, ημέρα ανάμνησης της εκκλησίας της Μεγαλόχαρης στο Μαρκί. Ημέρα όπου όλοι οι Μαρωνίτες της Κύπρου, από τον Κορμακίτη, τον Ασώματο, την Καρπάσια, την Αγία Μαρίνα, την Λευκωσία και από τη Λεμεσό συναντιόντουσαν στο Μαρκί για να προσευχηθούν με ευλάβεια . Έτσι και εμείς όλοι θα συναντηθούμε τη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014, στο εκκλησάκι της Μεγαλόχαρης  στον Κορμακίτη και να προσευχηθούμε όλοι μαζί  έτσι ώστε η Θεοτόκος   να μεσιτεύσει για μια δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού προβλήματος και για την επικράτηση αγάπης και συμφιλίωσης μεταξύ όλων των κυπρίων.

Για περισσότερες πληροφορίες και εισηγήσεις που πιθανό να έχετε παρακαλούμε μιλάτε με την Χριστίνα Πογιατζιή.

κιν. 99 726233.