Get Adobe Flash player

 

facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

 

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            | 

Έχουμε 68 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ- ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΙΗΑΝΔΡΕΟΥ

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
Mich XAND

 

ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ- ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΙΗΑΝΔΡΕΟΥ

 

Ο Μιχάλης γεννήθηκε στις 03/11/94 στην Λευκωσία.

Γονείς του είναι ο Γιαννάκης Μ. Χ’’Ανδρέου από Ασώματο και η Μάρω Ιωάννου από Αγία Μαρίνα.

Φοίτησε τις πρώτες 3 τάζεις του Δημοτικού Σχολείου στην Σαουδική Αραβία και στο Κατάρ. Αποφοίτησε από το Δημοτικό Σχολείο TerraSanta Λευκωσίας. Στην συνέχεια φοίτησε στο ιδιωτικό σχολείο GrammarSchool. Κάθε χρόνο έπαιρνε υποτροφία από 20%-50%. Αποφοίτησε το 2013 με άριστα. Από τον Ιούλιο του 2013 υπηρετεί στο στρατό ως Λοχίας. Έκανε αίτηση για σπουδές στην Αγγλία. Επιθυμεί να σπουδάσει AeronauticalEngineer!

ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ - ΤΣΙΕΛΕΣΤΙΝΑ ΠΟΥΛΛΗ

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
Tsielestina Poulli

Η Τσιελεστίνα γεννήθηκε τον Μαΐου του 1995 στη Λευκωσία. Γονείς της ο Ντίνος Πουλλής από Αγία Μαρίνα Σκυλλούρας και η Έλενα Λιάτσου από Ασώματο Κερύνειας.

Φοίτησε στο Δημοτικό Σχολείο Σταυρού, Γυμνάσιο Σταυρού και Λύκειο Αποστόλου Βαρνάβα στον Στρόβολο. Τόσο στο Γυμνάσιο όσο και στο Λύκειο αποφοίτησε με την ψηλότερη βαθμολογία στη χρονιά της. Στις Παγκύπριες Εξετάσεις κατέλαβε την 8η θέση παγκύπρια και σήμερα σπουδάζει στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Εξασφάλισε για δύο συνεχείς χρονιές την πρώτη θέση στην Παγκύπρια Ολυμπιάδα Χημείας και εκπροσώπησε την Κύπρο στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό EUSO στην Λιθουανία, όπου έλαβε χάλκινο μετάλλιο. Στον ελεύθερο...

Διαβάστε περισσότερα: ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ - ΤΣΙΕΛΕΣΤΙΝΑ ΠΟΥΛΛΗ

ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ - ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΤΣΑΛΙΔΗΣ

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
Vaggelis20Patsalides

Ο Βαγγέλης γεννήθηκε στις 13/11/1995 στη Λευκωσία. Γονείς του ο Νικόλας Πατσαλίδης από Λευκωσία και η Νίνα (Χαννουλλή) Πατσαλίδη από Ασώματο Κερύνειας. 

Φοίτησε στο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Ανδρέα, στο Γυμνάσιο Έγκωμης και στο Λύκειο Κύκκου Α’, απ’ όπου αποφοίτησε με άριστα. Σπουδάζει Μουσική (Performance) στο RoyalNorthernCollageofMusicστο Manchester, με κύριο μουσικό όργανο το φαγκότο (bassoon). 

Ανήκει στη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Κύπρου από το 2010 και από το 2012 είναι εξάρχων του τμήματος των φαγκότων. 

Παράλληλα, του αρέσουν πολύ οι θετικές επιστήμες, ιδιαίτερα η Χημεία.

ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ - ΑΝTΩΝΗΣ ΚΑΡΑΒΑΛΗΣ

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
1493174 10203337754509781 2122284625 n

Οι γονείς του Αντώνη Καραβαλή είναι η Αθηνά Καϊάφα από τον Ασώματο και ο Γιάννης Καραβαλής από την Κακοπετριά. Ο Αντώνης τελείωσε το Λύκειο Αγίου Γεωργίου Λακατάμειας με άριστα ,τον περασμένο Ιούνιο και από τον Ιούλιο κάνει τη στρατιωτική του θητεία. Όταν αποστρατευτεί θα συνεχίσει τις σπουδές του στο Παρίσι στον κλάδο της Βιοχημείας. 

ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ - ΜΑΙΡΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
mairy antoniou

Ανοίγουμε παράθυρο για παρουσίαση των αριστούχων μαθητών μας Αποφοίτων Λυκείου, Δημοσίων και Ιδιωτικών σχολών των οποίων ένας από τους γονείς έχει καταγωγή από τον Ασώματο.

Με πολλή δουλειά και μεγάλη προσπάθεια, τα παιδιά αυτά αρίστευσαν στα μαθήματα τους.

Οφείλουμε να τιμούμε τον κόπο και τις ικανότητες των παιδιών αυτών, έστω και με τούτη τη μικρή αναφορά.

Βεβαίως δεν παραλείπουμε να στείλουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους αποφοίτους μας, αριστεύσαντες ή μη. Η αποφοίτηση από το Λύκειο είναι ένα σταθμός στη ζωή του κάθε παιδιού, που πρέπει να τυγχάνει της αναγνώρισης και της επιβράβευσης.

Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά μας, καλή συνέχεια στις λεωφόρους που ξανοίγονται μπροστά τους και να συνεχίσουν να είναι άριστοι στις...

Διαβάστε περισσότερα: ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ - ΜΑΙΡΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Δρ ΗΛΙΑΣ ΠΑΡΤΕΛΛΑΣ 2

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

Video

Δρ ΗΛΙΑΣ ΠΑΡΤΕΛΛΑΣ

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 2

Δρ Ηλίας Παρτέλλας:  ένας καταξιωμένος γιατρός που τιμά σε παγκόσμια εμβέλεια το χωριό του Aσώματο, την Μαρωνιτική Κοινότητα αλλά και την Κύπρο.

Ζει και εργάζεται στον Καναδά. Πρόσφατα είχε τη μέγιστη τιμή, σε αναγνώριση της αξίας και προσφοράς του, να ανακηρυχτεί από το Royal Collage of Physicians and Surgeons του Καναδά, σαν ο Μέντορας της χρονιάς για την περιοχή Ατλάντας του Καναδά.

Ο γιατρός, με τη μοναδική απλότητα που τον χαρακτηρίζει, ανοίγει την καρδιά του στην Έλλη Λιάτσου και μοιράζεται κομμάτια της ζωής του αφημένα να νοσταλγούν το αγαπημένο του χωριό.

 

Η ΤΣΕΛΕΣΤΙΝΑ ΠΟΥΛΛΗ ΘΡΙΑΜΒΕΥΕΙ

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
Tsielestina Poulli

Η Τσελεστίνα, θυγατέρα του Ντίνου  κι Έλενας (Λιάτσου) Πουλλή από Αγία Μαρίνα κι Ασώματο αντίστοιχα, κερδίζει επάξια την κορυφή

Διακρινόμενη σε διάφορούς Παγκύπριους διαγωνισμούς, εξασφαλίζοντας την πρώτη θέση στην Παγκύπρια Ολυμπιάδα Χημείας τις δύο τελευταίες χρονιές , εκπροσώπησε

Επιτυχώς τη Κύπρο σε Πανευρωπαικό επίπεδο κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

Αρίστευσε φέτος σαν τελειόφοιτη κατακτώντας την πρώτη θέση σε ένα από τα μεγαλύτερα Λύκεια, του Αποστόλου Βαρνάβα, με γενικό βαθμό 19 11/12!

Σε μια άκρως συγκινητική ατμόσφαιρα για την ίδια και την οικογένεια της τη βράδια της αποφοίτησης της, απονεμήθηκαν στην Τσελεστίνα, πέραν των

δέκα τιμητικών/χρηματικών πρώτων βραβείων..

Με άριστα κέρδισε θέση στην...

Διαβάστε περισσότερα: Η ΤΣΕΛΕΣΤΙΝΑ ΠΟΥΛΛΗ ΘΡΙΑΜΒΕΥΕΙ

Αριστείο στ’ αδέλφια Έλενα και Αβράμη Ορφανού

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
elena-avramis

Τα δύο αδέλφια, Έλενα και Αβράμης Ορφανού, παιδιά του Μιχάλη και της Γιώτας Ορφανού από τον Ασώματο, αρίστευσαν στα σχολεία τους, λαμβάνοντας τιμητικά διπλώματα από το σύνδεσμο γονέων του κάθε σχολείου.

Με χαρά υποδεχόμαστε τις επιτυχίες των παιδιών μας ευχόμενοι ολόψυχα να συνεχίσουν αριστεύοντας στα μαθήματα και στο ήθος.

Πολιτιστικός Όμιλος Ασωμάτου

 

Untitled-2

Untitled-3

ΤΟ ΕΛΕΝΑΚΙ ΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
eleni june 2013 017

Η Ελένη Χατζηιωσήφ πήρε το χάλκινο μετάλλιο στον Διαγωνισμό

Kangourou 2013, για το μάθημα των Μαθηματικών.

Η Ελένη, κόρη του αγαπητού Ιωσήφ, αντιπροέδρου του Πολιτιστικού Ομίλου Ασωμάτου, και της φίλτατης Τζιάνετ, είναι μαθήτρια του δημοτικού σχολείου Αγίου Μάρωνα.

Ελενάκι μας, τα θερμά συγχαρητήρια από τον Πολιτιστικό Όμιλο.

Η επιτυχία σου αυτή ας γίνει το εφαλτήριο σου για πολλές επιτυχίες στην όλη διαδρομή σου.

 

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΙΑΤΣΟΣ ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 2
DSC00460

Με αισθήματα χαράς, συγκίνησης και υπερηφάνειας υποδεχόμαστε το διορισμό του φίλτατου συγχωριανού μας κ. Αντώνη Λιάτσου στη θέση μέλους του Ανωτάτου Δικαστηρίου Κύπρου.

Ο διορισμός του έγινε σήμερα το πρωί στο Προεδρικό μέγαρο από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη.

Μεγάλη τιμή για τον ίδιο, την οικογένεια του, τους φίλους του, τους συγχωριανούς, την Μαρωνίτικη Κοινότητα.

Από τα βάθη της ψυχής μας του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει και να φτάσει εκεί που του ανεβάζουν τα όνειρα του.

Πολιτιστικός Όμιλος Ασωμάτου

 


 

 

ΟΜΙΛΙΑ Κ κ. ΑΝΤΩΝΗ ΛΙΑΤΣΟΥ ΣΤΟ...

Διαβάστε περισσότερα: Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΙΑΤΣΟΣ ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ  ΣΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ