Get Adobe Flash player

 

facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

 

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            | 

Έχουμε 102 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

Οι χειρότερες περιβαλλοντικές καταστροφές

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

Με τα επίπεδα ραδιενέργειας να είναι ακόμα υψηλά στη Φουκουσίμα, μετά τα περσινά τραγικά γεγονότα, η οικολογική τραγωδία έδειξε για άλλη μια φορά τα δόντια της.

Ο πυρηνικός σταθμός της Φουκουσίμα στην Ιαπωνία είναι το τελευταίο μεγάλο περιστατικό περιβαλλοντικής απειλής.

Οι συνέπειές του έχουν ήδη δείξει το μελανό τους πρόσωπο, με τα κύματα ραδιενέργειας που εκλύθηκαν να κρίνονται ακόμα και σήμερα ιδιαίτερα υψηλά.

Με αφορμή λοιπόν τον οικολογικό όλεθρο που λίγο έλειψε να σπείρει το τσουνάμι στην Ιαπωνία, ας δούμε τις περιβαλλοντικές καταστροφές που έφερε η ανθρώπινη δράση στον πλανήτη...

...

Διαβάστε περισσότερα: Οι χειρότερες περιβαλλοντικές καταστροφές

Οι φονικότεροι σεισμοί όλων των εποχών

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

Ο τελευταίος καταστροφικός σεισμός των 8,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που χτύπησε τη βορειοανατολική Ιαπωνία και προκάλεσε ένα δριμύτατο τσουνάμι εξαφάνισε από προσώπου γης ολόκληρες παράκτιες περιοχές.

Το φονικό πέρασμα του Εγκέλαδου από την Ιαπωνία δεν ήταν δυστυχώς το μόνο που γνώρισε η ανθρώπινη ιστορία.

Σε έναν πλανήτη με συνεχή σεισμική δράση, οι καταστροφικοί σεισμοί είναι συχνή πρακτική.

Ας δούμε λοιπόν τους ιστορικούς σεισμούς που αφάνισαν ολόκληρες περιοχές και διεκδίκησαν τον φόρο αίματος που τους αναλογούσε...
...

Διαβάστε περισσότερα: Οι φονικότεροι σεισμοί όλων των εποχών

Τα χειρότερα αφεντικά του κόσμου

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

Η κατάχρηση εξουσίας και οι ανήθικες πρακτικές δεν λείπουν από το χώρο εργασίας, ούτε και είναι σπάνιο φαινόμενο το αφεντικό να ξεφεύγει...

Εδώ ωστόσο μιλάμε για περιπτώσεις που κάνουν το κακό αφεντικό να μοιάζει... αυστηρός νηπιαγωγός!

Η κατάφωρη καταστρατήγηση των εργασιακών κεκτημένων, ο τρόμος της απόλυσης και η καταπάτηση των δικαιωμάτων του υπαλλήλου βρίσκουν εδώ τον μέγα δάσκαλό τους.

Ας δούμε λοιπόν κάποια από τα χειρότερα αφεντικά που πέρασαν ποτέ από τον κόσμο και πάτησαν επί πτωμάτων.

Των υπαλλήλων τους, φυσικά...

...

Διαβάστε περισσότερα: Τα χειρότερα αφεντικά του κόσμου

Δέκα άνθρωποι που ευθύνονται για την παγκόσμια κρίση

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

Κακόβουλες προθέσεις, αισχροκέρδεια, πλημμελής διοίκηση και απληστία είναι τα κλειδιά πίσω από την κατάρρευση της διεθνούς οικονομίας...

Σε έναν κόσμο που βλέπει το οικονομικό του σύστημα να καταρρέει, συμπαρασύροντας αναπόφευκτα τον τρόπο ζωής του, ευθύνες μπορούν να αποδοθούν προς πάσα κατεύθυνση.

Η γενικευμένη οικονομική ύφεση πλήττει την οικουμένη και κάποιοι κρύβονται επιμελώς πίσω της, είτε εσκεμμένα είτε επειδή δεν είδαν το κακό να έρχεται.

Κι ενώ οι ευθύνες δεν περιορίζονται φυσικά στους 10 αυτούς ανθρώπους, είναι ωστόσο κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι αυτοί έχουν τη φωλιά τους λερωμένη.

...

Διαβάστε περισσότερα: Δέκα άνθρωποι που ευθύνονται για την παγκόσμια κρίση

Φάτσες μες στις... τύψεις (pics)

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

Όταν ένα σκυλί χαμηλώνει το βλέμμα του, συνήθως έχει κάνει αταξία.

Συνήθως έχει σπάσει κατι, έχει λερώσει καναπέ, έχει σκίσει τις κουρτίνες.

Οι παρακάτω γκριμάτσες μαρτυρούν ακριβώς αυτό.

Είναι αξιαγάπητα, παρόλα αυτά!

 

Αποκαλυπτικές «προφητείες» για το τέλος του κόσμου

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
Αποκαλυπτικές «προφητείες» για το τέλος του κόσμου

 


Εκτός συναγωνισμού η προφητεία των Μάγιας, καθώς η δικαίωσή της... εκκρεμεί!
Ο ευαγγελιστής Harold Camping, που αναστάτωσε με τα «προφητικά» του λόγια το 2011, δεν μπορεί να ξεχαστεί εύκολα.

Το τέλος του κόσμου που θα συνέβαινε στις 21 Μαΐου 2011 έκανε πολλούς ανθρώπους να ανησυχήσουν, ενώ άλλους τόσους να πάρουν μέτρα για το σκηνικό καταστροφής που σκιαγραφούσε ο Camping.

Σήμερα έχουμε μπροστά μας το ημερολόγιο των Μάγιας και αυτούς που το διαβάζουν με αποκαλυπτικό τρόπο: το νέο τέλος του κόσμου έρχεται στις 21 Δεκεμβρίου 2012, τακτοποιείστε λοιπόν τις εκκρεμότητές σας!

Με αφορμή τα εφιαλτικά αυτά σενάρια, ας δούμε κάποιες από τις μυριάδες «προφητείες» που έκαναν τον κόσμο να πιστεύει ότι οι μέρες του είναι...

Διαβάστε περισσότερα: Αποκαλυπτικές «προφητείες» για το τέλος του κόσμου

Σπάνιες φωτογραφίες από την κατεστραμμένη Γερμανία στο τέλος του 2ου Παγκοσμίου πολέμου

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
germany26

Ο 2ος Παγκόσμιος Πόλεμος άφησε τη Γερμανία με τεράστιες απώλειες: Κατεστραμμένες πόλεις, 7.5 εκατομμύρια νεκρούς Γερμανούς (11% του πληθυσμού), αγροτική παραγωγή διαλυμένη κατά 65%, χιλιάδες άστεγους και μια πρωτόγνωρη νέα πραγματικότητα, για πρώτη φορά στην ιστορία ξένες δυνάμεις κυριαρχούν στα εδάφη της Γερμανίας.

Δείτε μια σπάνια φωτογραφική συλλογή από τη Γερμανία μετά το τέλος του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου..

 

Ματιές στις πόλεις του μέλλοντος

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1
Το ξενοδοχείο Tianzi στην επαρχία Hebei της Κίνας αναπαραστά τρεις θεότητες, τις Fu, Lu και Shou, σύμβολα αντίστοιχα καλοτυχίας, ευημερίας και μακροζωίας. Το βιβλίο ρεκόρ Γκίνες το έχει ονομάσει ως "το μεγαλύτερο κτίριο - εικόνα στον κόσμο". Η φιγούρα με τα άσπρα γένια, στα αριστερά, καλωσορίζει τους επισκέπτες από την είσοδο στο δεξί της πόδι. Στο δεξί της χέρι κρατά ένα ροδάκινο που στην πραγματικότητα είναι μια από τις σουίτες του ξενοδοχείου!

Το περιοδικό TIME δημοσίευσε 15 κτίρια σε ολόκληρο τον πλανήτη “που δεν μοιάζουν με κτίρια”. Aλλά με… διαστημόπλοια ή διάφορα άλλα  περίεργα “αντικείμενα αγνώστου ταυτότητος”, τα γνωστά  ”UFO”, θα λέγαμε εμείς. Τα κτίρια είναι απίστευτης έμπνευσης και προκαλούν για άλλη μια φορά δέος και θαυμασμό για την ανθρώπινη δημιουργικότητα.  Δίνουν επίσης και μια φευγαλέα εικόνα από τις πόλεις του μέλλοντος…

Δείτε τις φωτογραφίες.

...

Διαβάστε περισσότερα: Ματιές στις πόλεις του μέλλοντος

Το νέο World Trade Center

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
one-world-trade-center-09-e1335857763781

To νέο οικιστικό συγκρότημα που θα αντικαταστήσει το παλιό WTC θα αποτελείται από πέντε ουρανοξύστες , ένα Μνημείο –  Μουσείο αφιερωμένο στους  στην 11η Σεπτεμβρίου, ένα θέατρο, ένα εμπορικό κέντρο  και ένα μεγάλο σταθμό μέσων μαζικής μεταφοράς.  Το ψηλότερο κτήριο θα είναι το “World Trade Center 1″. Όταν ολοκληρωθεί, το 2013, θα είναι και το ψηλότερο κτήριο στο δυτικό ημισφαίριο και το τρίτο ψηλότερο στον κόσμο, ύψους 541 μέτρων.  Μόνο ο πύργος αυτός, θα κοστίσει συνολικά 3,8 δις δολάρια – θα είναι δηλαδή το ακριβότερο, αυτή τη στιγμή, κτήριο στον κόσμο. Τα μέτρα ασφαλείας που έχουν παρθεί και στην κατασκευή και στην παρακολούθηση του κτηρίου όταν αρχίσει να δέχεται κόσμο, έχουν συμβάλει πολύ στο τελικό κόστος...

Διαβάστε περισσότερα: Το νέο World Trade Center

Γιατί οι έξυπνοι δεν βρίσκουν ταίρι

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

Αν αναρωτιέστε γιατί δεν μπορείτε να στεριώσετε με άνθρωπο ή γιατί έχετε τσακωθεί με όλους τους κολλητούς σας, η απάντηση είναι μια: Γιατί είστε πολύ έξυπνοι.  Σύμφωνα με αποτελέσματα ερευνών στο London School of Economics και στο Birbeck College οι πολύ έξυπνοι άνθρωποι, όταν έχουν να κάνουν με βασικές λειτουργίες της ανθρώπινης ζωής, όπως για παράδειγμα ο γάμος ή τα παιδιά, τα βρίσκουν..ολίγον σκούρα. Και είναι πολύ πιο πιθανό να καταλήξουν μόνοι, έρημοι και αλκοολικοί… Ακούγεται αστείο αλλά δεν είναι. Αποτελεί πόρισμα πανεπιστημιακών ερευνών και βασίζεται στο εξής επιχείρημα:

...

Διαβάστε περισσότερα: Γιατί οι έξυπνοι δεν βρίσκουν ταίρι

18 πράγματα που δεν θα πιστεύατε για αυτές τις χώρες!

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
Η χώρα χωρίς καθόλου ποτάμια είναι η Σαουδική Αραβία. Είναι παράξενο για μια τόσο μεγάλη χώρα να μην έχει καθόλου νερό! Το νερό έρχεται στη χώρα μέσω υπόγειων δεξαμενών ή από την αφαλάτωση φυτών!

Στον πλανήτη, αν και υπάρχουν μερικές διαφωνίες ως προς το ακριβές νούμερο, λόγω συνόρων, εθνών, διαξιφισμών κ.λπ., υπάρχουν γύρω στις 196 χώρες. Παρότι όλοι έχουμε λίγο πολύ ακούσει έστω και κάτι μικρό για κάθε μία από αυτές, είναι σίγουρο ότι τα περισσότερα από όσα θα δείτε παρακάτω, δεν τα είχατε φανταστεί, και πραγματικά, παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον!

Δείτε και διαβάστε πράγματα που δεν θα πιστεύατε για κάποιες χώρες:

...

Διαβάστε περισσότερα: 18 πράγματα που δεν θα πιστεύατε για αυτές τις χώρες!

Οι πρωταγωνιστές της Ιστορίας

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
Λένε ότι το μοντέρνο σινεμά ξεκίνησε στο Παρίσι το 1960, με το αξέχαστο «Breathless» του Jan Luc Godard. Πρωταγωνίστρια ήταν η Jean Seberg, εδώ έξω από τα γραφεία της Herald Tribune στη Νέα Υόρκη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

H Ηerald Tribune είναι η παγκόσμια έκδοση των New York Times, τυπώνεται σε 38 σημεία σε ολόκληρο τον κόσμο και πωλείται σε περισσότερες από 160 χώρες. Φέτος κλείνει 125 χρόνια κυκλοφορίας – ιδρύθηκε στο Παρίσι το 1887. Από τα αρχεία της εφημερίδας μια σειρά από σπάνιες φωτογραφίες απεικονίζει ανθρώπους που διαμόρφωσαν το μέλλον κατά τη διάρκεια μιας εποχής γεμάτης από πολιτικές αναταραχές, ιδεολογικούς και καλλιτεχνικούς αναβρασμούς και συγκλονιστικές τεχνολογικές ανακαλύψεις. Δείτε ανθρώπους που μέχρι σήμερα τους είχατε μόνο ακουστά:

...

Διαβάστε περισσότερα: Οι πρωταγωνιστές της Ιστορίας

Στην Κύπρο ο πατέρας της γενετικής Δρ. James Watson

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
det INGK500

Πρόσωπο με πρόσωπο με τον πατέρα της γενετικής, τον καθηγητή James Watson, βρέθηκαν οι 40 πρώτοι φοιτητές της Σχολής Μοριακής Ιατρικής Κύπρου. Οι φοιτητές παρακολούθησαν με δέος και συγκίνηση τον άνθρωπο που ανακάλυψε τη διπλή έλικα του DNA ανοίγοντας το δρόμο για να ερευνηθεί η μοριακή βάση της βιολογικής ζωής.

Ο Δρ. Watson, που ήρθε στην Κύπρο προσκεκλημένος του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής (ΙΝΚΓ) ειδικά για τα εγκαίνια της Σχολής, παρότι μιλούσε στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου, απευθύνθηκε κυρίως στους φοιτητές που κρέμονταν κυριολεκτικά από τα χείλη του. Ο νομπελίστας καθηγητής αφού συνεχάρη το Ινστιτούτο για τη δημιουργία της Σχολής Μοριακής Ιατρικής, κι αφού έδωσε στους καθηγητές συμβουλές για το πώς να αντιμετωπίζουν τους...

Διαβάστε περισσότερα: Στην Κύπρο ο πατέρας της γενετικής Δρ. James Watson

Εννιάχρονος ζωγράφος – ιδιοφυϊα ταράζει τον κόσμο της τέχνης

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1
ss-100803-Kieron-Williamson-02.ss_full

Τον περασμένο Νοέμβριο, ο εννιάχρονος Βρετανός από το Norfolk, Kieron Williamson, συγκέντρωσε 100.000 λίρες Αγγλίας πουλώντας τους 33 πίνακές του μέσα σε λίγα λεπτά. Ο μικρός μετά δήλωσε ότι θέλει να γιορτάσει την επιτυχία κερνώντας την οικογένειά του κινέζικο (takeway)… Κανείς δεν ξέρει από που κληρονόμησε το ταλέντο του ο μικρός Kieron, τα έργα του όμως είναι έργα “ενηλίκων” και μάλιστα τόσο ιδιοφυή που παρομοιάζονται με έργα του Μονέτ και του Πικάσσο. Ξεκίνησε τη ζωγραφική σε ηλικία έξι ετών, ζητώντας κατά τη διάρκεια διακοπών με τους γονείς του, ένα μπλοκάκι για να ζωγραφίσει. Και τα αριστουργήματα, μερικά από τα οποία θα δείτε παρακάτω, ξεκίνησαν να γεννιούνται, έτσι απλά.

...

Διαβάστε περισσότερα: Εννιάχρονος ζωγράφος – ιδιοφυϊα ταράζει τον κόσμο της τέχνης

Οι καλύτεροι ιδιωτικοί παράδεισοι του πλανήτη

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
Cuixmala, Μεξικό: Ιδιοκτησία της οικογένειας Goldsmith. Πρόκειται για ένα θέρετρο 25.000 τετραγωνικών μέτρων με όλες τις ανέσεις, το οποίο νοικιάζεται για 29,860$ / βράδυ.

Βίλες, θέρετρα, κάστρα και σκάφη αναψυχής που νοικιάζονται μόνο κατόπιν πρόσκλησης σε … premium τιμές. Prive παράδεισοι που προορίζονται για λίγους και εκλεκτούς επισκέπτες και έχουν φιλοξενήσει κάποιους από τους πιο δημοφιλείς επισκέπτες του πλανήτη, όπως διάσημους ηθοποιούς, αθλητές και .. πλανητάρχες.

Δείτε τις φωτογραφίες…

 

Διαβάστε περισσότερα: Οι καλύτεροι ιδιωτικοί παράδεισοι του πλανήτη

Πωλούνται Άντρες – τιμές λογικές

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1
Επιβήτορες σε έκθεση: Οι γυναίκες φωτογραφίζουν τους παίδαρους στα εγκαίνια του καταστήματος «Υιοθετείστεένανάντρα» στο Παρίσι.

Μεγάλη ιδέα είχε ένα γαλλικό online γραφείο γνωριμιών το “AdopteUnMec. com” (Υιοθετείστε έναν άντρα), για να κάνει γνωστό το όνομά του και να προωθήσει τις εργασίες του. Αποφάσισε να ανοίξει ένα «κινούμενο κατάστημα» και να κλείσει σε γυάλινα κουτιά – φορητές βιτρίνες τους άντρες που διέθετε. Στη συνέχεια, να τους περιφέρει πρώτα στη Γαλλία και στη συνέχεια ανά την Ευρώπη, ώστε να μπορούν οι ενδιαφερόμενες να δουν ζωντανά και από κοντά, το εμπόρευμα ( που σπαρταράει).

 

...

Διαβάστε περισσότερα: Πωλούνται Άντρες – τιμές λογικές

Φωτογραφίες που θα μείνουν στην ιστορία...

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
Αδερφές ποζάρουν για την ίδια φωτογραφία τρεις φορές,σε διάρκεια ετών.

Όλες οι σημαντικές στιγμές της ανθρωπότητας κατά τη διάρκεια του εικοστού (και εικοστού πρώτου) αιώνα, σε ενσταντανέ  που δικαιώνουν τη ρήση “μια φωτογραφία χίλιες λέξεις”. Δείτε το Gallery..

Διαβάστε περισσότερα: Φωτογραφίες που θα μείνουν στην ιστορία...

Τα νοικοκυριά στους υπονόμους τους Λας Βέγκας

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
http-inlinethumb42.webshots.com-45673-2993374870105101600S600x600Q85

Στα δαιδαλώδη  δίκτυα αποχέτευσης των όμβριων υδάτων, δηλαδή στους υπονόμους,  κάτω από τους δρόμους του Λας Βέγκας,  εκατοντάδες άστεγοι  έχουν “στήσει”  το νοικοκυριό τους, στο σκοτάδι, στα βρωμόνερα και με το φόβο επίθεσης από δηλητηριώδεις αράχνες. Στις φωτογραφίες που ακολουθούν, προκαλεί ρίγος η προσπάθεια  που φαίνεται ότι έχουν δείξει, προσπαθώντας να φτιάξουν κάτι που να θυμίζει αληθινό “σπιτικό”, μαζεύοντας  αντικείμενα που βρίσκουν πεταμένα στους δρόμους. Φωτογραφίες: Austin Hargrave

...

Διαβάστε περισσότερα: Τα νοικοκυριά στους υπονόμους τους Λας Βέγκας

Υποβάθμιση-σοκ από τους Moody's

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

Την υποβάθμιση της Κύπρου από Βα3 σε Β3, ανακοίνωσε ο οίκος αξιολόγησης Moody΄s σημειώνοντας ότι το outlook παραμένει αρνητικό.

Οι βασικοί λόγοι της αξιολόγησης, σύμφωνα με τον οίκο, είναι οι σοβαρές δυσκολίες στον τραπεζικό τομέα της Κύπρου, που είναι το αποτέλεσμα της επιδείνωσης των οικονομικών συνθηκών στην Ελλάδα και την Κύπρο.Η απόφαση της Moody's αντανακλά το δυσμενές μακροοικονομικό περιβάλλον και την πολιτική αβεβαιότητα που δημιουργεί περαιτέρω κινδύνους για την πιστωτική δύναμη της Κύπρου ενώ ο οίκος σημειώνει ακόμα ότι η κυβέρνηση δεν έχει ακόμη φθάσει σε συμφωνία με την τρόικα. Την ίδια στιγμή φαίνεται ότι ο οίκος αξιολογεί ως αρνητικές τις έως τώρ;α προσπάθειες ανακεφαλαιοποίησης των κυπριακών τραπεζών αφού και αυτές...

Διαβάστε περισσότερα: Υποβάθμιση-σοκ από τους Moody's

E.N.D.: 600 δισ για την Ελλάδα. Και... 50 για την Κύπρο

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
Share

Η ομάδα END διατίθεται να εξαγοράσει όλο το δημόσιο χρέος της Ελλάδας και να προσφέρει και χρήματα για ανάπτυξη. Πότε; Από αύριο. Υπό κάποιους συγκεκριμένους όρους.

 

Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, παρουσίασαν το πλάνο τους για τη "σωτηρία" της Ελλάδας, ή μάλλον για την ακρίβεια, για την εξαγορά ολόκληρου του ελληνικού δημοσίου χρέους.
Η παρουσίαση - συνέντευξη τύπου έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο President μπροστά σε πάνω από 500 άτομα. Κεντρικοί ομιλητές ήταν ο ομογενής Αρτέμιος Σώρρας και ο Πρόεδρος της E.N.D., Ελληνοαμερικανός γιατρός Μανόλης Λαμπράκης που πρόσφατα είχε δώσει συνέντευξη σχετικά με το ζήτημα.

Οι δύο ομιλητές ισχυρίζονται ότι έχουν ήδη...

Διαβάστε περισσότερα: E.N.D.: 600 δισ για την Ελλάδα. Και... 50 για την Κύπρο

Το κορίτσι με τον ψηλότερο λαιμό

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
Το κορίτσι με τον ψηλότερο λαιμό (pics)

 


Το κορίτσι της φωτογραφίας ζει στην Ουκρανία και υποβλήθηκε σε αρκετές χειρουργικές επεμβάσεις.

Ο μακρύς λαιμός της Lyudmila Titchenkova δημιουργεί τρομερά προβλήματα στην αναπνοή και τη στάση του σώματος, πέρα από την εξωτερική εμφάνιση.

Έχει το σύνδρομο Marfan, μία πάθηση που χτυπά διάφορα σημεία του σώματος, παραμορφώνοντάς τα.

Το σύνδρομο Marfan συναντάνται σε 1 στους 5.000 ανθρώπους.

 

 

 

Καλιφόρνια: Απαγόρεψε τη «θεραπεία της ομοφυλοφιλίας» στους ανηλίκους

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
Καλιφόρνια: Απαγόρεψε τη «θεραπεία της ομοφυλοφιλίας» στους ανηλίκους

Η Καλιφόρνια έγινε η πρώτη πολιτεία στις ΗΠΑ που απαγορεύει, με εντολή του κυβερνήτη της, την απόπειρα "θεραπείας της ομοφυλοφιλίας" στους ανηλίκους.

Ο Τζέρι Μπράουν, κυβερνήτης της Καλιφόρνια, χαρακτήρισε «μη επιστημονικές αυτές τις "θεραπείες" που οδηγούν νέους ανθρώπους στην κατάθλιψη και την αυτοκτονία... Αυτές οι πρακτικές δεν έχουν καμία επιστημονική ή ιατρική βάση και θα πρέπει πλέον να υποβιβαστούν στο επίπεδο των σκουπιδιών του τσαρλατανισμού».

Ο εισηγητής του νόμου γερουσιαστής Τεντ Λιου δήλωσε πως ότι «Κανείς δεν πρέπει να αδιαφορεί όταν παιδιά κακοποιούνται ψυχολογικά, ενώ όποιος πιέζει ένα παιδί να αλλάξει την σεξουαλική του κατεύθυνση πρέπει να καταλάβει ότι αυτό δεν είναι αποδεκτό».

Οργανώσεις ανθρωπίνων...

Διαβάστε περισσότερα: Καλιφόρνια: Απαγόρεψε τη «θεραπεία της ομοφυλοφιλίας» στους ανηλίκους

Τα ακριβότερα ουίσκι του κόσμου

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1

Το Scotch παράγεται και παλαιώνεται, όπως υποδηλώνει και το όνομά του, στη Σκοτία. Βάσει νόμου, το σκοτσέζικο ουίσκι φτιάχνεται αποκλειστικά από βυνοποιημένο κριθάρι και ωριμάζει υποχρεωτικά σε δρύινα βαρέλια για τουλάχιστον 3 χρόνια. Για να ξέρουμε τι λέμε...

Η χρονολογική ένδειξη μάλιστα σε κάθε φιάλη καθορίζεται από τη νεότερη σοδειά που χρησιμοποιήθηκε για την παραγωγή του.

Κι όλα αυτά για την ιστορία του πράγματος. Γιατί τα ακριβότερα σκοτσέζικα ουίσκι ξεφεύγουν λιγάκι σε προδιαγραφές!

Και...

Διαβάστε περισσότερα: Τα ακριβότερα ουίσκι του κόσμου