Get Adobe Flash player

 

facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

 

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            | 

Έχουμε 156 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

Λειτουργιά στην κατεχόμενη Αγία Μαρίνα (Σκυλλούρας)

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

30/01/2015

 

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΡΙΝΙΩΤΕΣ – ΜΑΡΩΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

 

Θέμα: Λειτουργιά στην κατεχόμενη Αγία Μαρίνα (Σκυλλούρας) προς τιμή του Ιδρυτή της Μαρωνιτικής Εκκλησίας Αγίου Μάρωνα.



Το Κοινοτικό Συμβούλιο Αγίας Μαρίνας (Σκυλλούρας) ευρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει πως στις 7/2/2015 θα πραγματοποιηθεί Λειτουργία στη Μικρή Παλαιά εκκλησία του κατεχόμενου χωριού μας. Αυτό έγινε κατορθωτό μετά τη θετική απάντηση που έχουμε πάρει αργά χθες, και σχετίζεται με την πρόσφατη αίτηση που υπέβαλε το Κοινοτικό Συμβούλιο, τόσο προς τα Ηνωμένα Έθνη όσο και προς τις Τουρκοκυπριακές αρχές, επικαλούμενοι την ημέρα που εορτάζουμε και τιμούμε τον ΙΔΡΥΤΗ και ΠΡΟΣΤΑΤΗ μας ΑΓΙΟ ΜΑΡΩΝΑ.

Της Θείας Λειτουργίας που θα αρχίσει στις 10.30 πμ. θα χοροστατήσει ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Μαρωνιτών Κύπρου και επιθυμία όλων μας είναι να παραστούν όλοι οι ιερείς μας.

Το Κοινοτικό Συμβούλιο θέλοντας να δώσει την ευκαιρία σε όλους εκείνους που θα ήθελαν να συμμετάσχουν στο προσκύνημα της 7/2/2015, αλλά δεν διαθέτουν μεταφορικό μέσο, ή δεν μπορούν να συνοδευτούν από τα παιδιά τους, θα διαθέσει λεωφορείο ή λεωφορεία εάν χρειαστεί για τη μετάβαση τους και παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι, όπως επικοινωνήσουν με τον Κοινοτάρχη 99613430, τον Αν. Κοινοτάρχη 99673893 ή την Κα Βασιλική Χ’’ Φεσσά 99669953.

Η αναχώρηση θα γίνει από την πλατεία Κοτσιάτη 7.45 πμ. με ενδιάμεσους σταθμούς Μαρκί, Τσέρι, Εκκλησία Αγίου Μάρωνα Ανθούπολις και οδόφραγμα Αγίου Δομετίου.

Η διαδικασία της μετάβασης μας από την πύλη του χωριού μέχρι την Εκκλησία είναι γνωστή σε όλους μας, απλά θα υπενθυμίσουμε ξανά πως πρέπει όλοι ανεξαρτήτως οι προσκυνητές να ακολουθούμε τις οδηγίες των αρμοδίων τόσον κατά την είσοδό  μας στο χωριό όσο και στο διάστημα που θα ευρισκόμαστε σε αυτό.

Ευελπιστούμε στην καλύτερη δυνατή συνεργασία σας, προς αποφυγή οποιονδήποτε παρεξηγήσεων, οι οποίες εάν υπάρξουν θα λειτουργήσουν αρνητικά σε οποιαδήποτε μελλοντικά αιτήματά μας.

 

 

Καλή αντάμωση στο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΧΩΡΙΟ!!

Καλή αντάμωση, ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΜΑΣ!!

 

 

Εκ του Κοινοτικού Συμβουλίου

 

Παρτελλής Χατζηφεσσάς

(Κοινοτάρχης Αγ Μαρίνας Σκυλλούρας)