facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            |

Έχουμε 98 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

Ανακοίνωση Συνδέσμου Αγ. Μαρίνας "Επιστροφής"

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο

_____________________________________________________________

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Andreas Mavroyiannis 2Με θέμα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης Χαμηλής Πολιτικής και για την Αγία Μαρίνα (Σκυλλούρας) και μέσα σε ένα κλίμα ειλικρινούς αλληλοενημέρωσης και αλληλοκατανόησης, πραγματοποιήθηκε στις 20/5/2015 σύσκεψη στο γραφείο του διαπραγματευτή μας Κυρίου Ανδρέα Μαυρογιάννη με τον Πρόεδρο και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Εκτοπισθέντων Αγίας Μαρίνας      (Σκυλλούρας)  «Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ».

Στην σύσκεψη αφού παρουσιάστηκε η πραγματική εικόνα του χωριού μας όπως διαμορφώθηκε εδώ και 41 χρόνια και αφού έγιναν κάποιες εισηγήσεις εκ μέρους του Πρόεδρου και των Μελών του Συνδέσμου για μερικά μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης Χαμηλής Πολιτικής, ο κύριος Μαυρογιάννης επέδειξε ζωηρό ενδιαφέρον και υποσχέθηκε ότι μέσα στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του και παρά την σοβαρότητα του θέματος, θα προσπαθήσει και θα κάνει το παν για την υλοποίηση όλων ή μερικών των αιτημάτων.

Στο τέλος επιδόθηκε από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου κύριο Λίνο Μελά στον κύριο Μαυρογιάννη πλακέτα του Συνδέσμου που απεικονίζει την εικόνα της Αγίας Μαρίνας με το χωριό πριν την εισβολή του 1974.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

02 Ιουνίου 2016