Get Adobe Flash player

 

facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

 

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            | 

Έχουμε 78 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Κορμακίτη

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΟΝ ΚΟΡΜΑΚΙΤΗ

 

Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Κορμακίτη ανακοινώνει ότι από την Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015 μέχρι και την Κυριακή 16 Αυγούστου 2015 θα επισκεφθούν την Κύπρο ομάδα μελών του Club Μαρωνιτών HABITADSEBABSARPA το οποίο εδρεύει στο Junie.

 

Στις 15 Αυγούστου θα πραγματοποιήσουν ολοήμερη επίσκεψη στον Κορμακίτη όπου θα λειτουργηθούν, θα ξεναγηθούν στο χωριό και στις παραλίες και το απόγευμα, ώρα 5.00 στην παρουσία του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου κκ Ιωσήφ Σουέηφ και του Εκπροσώπου της Κοινότητας Μαρωνιτών Αντώνη Χ”Ρούσο θα αντιμετωπίσουν την ομάδα παλαιμάχων Κορμακίτη σε μία φιλική ποδοσφαιρική συνάντηση στο γήπεδο του χωριού.

 

Χορηγός και χρηματοδότης της επίσκεψης, της φιλοξενίας και του αγώνα καθώς και αθλοθέτης θα είναι ο πάντα πρόθυμος και φίλος των παλαιμάχων, εκπρόσωπος μας κ. Αντώνης Χ”Ρούσος. Ο Σύνδεσμος μας τον ευχαριστεί θερμά για ακόμα μία φορά.

 

Ο Σύνδεσμος ευχαριστεί επίσης θερμά το Κοινοτικό Συμβούλιο Κορμακίτη (ιδιαίτερα τον κοινοτάρχη κ. Ηλία Κατσιολούδη και τον αναπληρωτή κοινοτάρχη κ. Βαλεντίνο Κουμέττου, οι οποίοι τυγχάνει να είναι και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές) για τη θετική ανταπόκριση τους στο αίτημα μας για μερική συντήρηση και επιδιόρθωση του γηπέδου στο χωριό.  Ανυπομονούμε να δούμε έναρξη των εργασιών. Να σημειωθεί ότι το γήπεδο αυτό έχει μεγάλη ιστορία, έζησε μεγάλες και αξέχαστες στιγμές και πιστεύουμε ότι εάν συντηρηθεί και επιδιορθωθεί θα συνεχίσει να γράφει ιστορία με τις επόμενες γενιές.

 

Θα επανέλθουμε εάν χρειαστεί να ανακοινώσουμε κάτι νεότερο.

 

Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Κορμακίτη