Get Adobe Flash player

 

facebooktree-button

forum-buttonnews-buttonpharmacy-button-newweather-button-newairplaneold

 

Εισοδος μελων

Η ιστοσελίδα asomatos.eu μαζεύει προσωπικά δεδομένα όπως παρουσιάζονται στο σύνδεσμο Register τα οποία επιτρέπουν στα μέλη της να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο μελών μόνο. Μπορείτε να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στο info@asomatos.eu.            | 

Έχουμε 394 επισκέπτες συνδεδεμένους και κανένα μέλος

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΦΟΥΤΣΑΛ « “Αγωνιζόμαστε” με στόχο την ελπίδα»

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 4

phoca thumb l dsc01828Ο Πολιτιστικός Όμιλος Ασωμάτου Κερύνειας «Αρχάγγελος Μιχαήλ» σε συνεργασία με το τμήμα Νέων Ερυθρού Σταυρού Λευκωσίας, διοργανώνουντουρνουά Φούτσαλ 5Χ5 με σύνθημα « “Αγωνιζόμαστε” με στόχο την ελπίδα».

 

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στις 16 Ιουνίου 2013 στα δημοτικά γήπεδα Στροβόλου (πίσω από το Ογκολογικό Κέντρο Ακρόπολης). Στα πλαίσια της πολιτιστικής και ανθρωπιστικής μας δράσης, ιδιαιτέρως σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες επιβίωσης στην πατρίδα μας, ανακοινώνουμε ότι ΟΛΑ τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν στο Τμήμα Νέων του Ερυθρού Σταυρού, για την αγορά τροφίμων και τη διανομή τους ως «πακέτα αγάπης» σε εγγεγραμμένες άπορες οικογένειες.

 

Επιπροσθέτως, καλούνται μετά σεβασμού όλοι οι συμμετέχοντες κι όσοι θα παρευρεθούν στα γήπεδα, όπως προσκομίσουν τρόφιμα μαζί τους (ξηρά τροφή), τα οποία θα συλλέξουν τα μέλη του Ερυθρού Σταυρού και του Πολιτιστικού Ομίλου σε κιβώτια για διαμοιρασμό. Με αυτό τον τρόπο θα διασφαλίσουμε ότι η στήριξή μας προς τις ευπαθείς οικογένειες θα είναι δεδομένη.

 

Επίσης θα διατίθεται στο χώρο των γηπέδων και ενημερωτικό υλικό για τη δράση του τμήματος Νέων του Ερυθρού Σταυρού. Τα γήπεδα παραχωρήθηκαν από το Δήμο Στροβόλου σε επιχορηγημένη τιμή, συμβάλλοντας και οι ίδιοι στο ανθρωπιστικό μας έργο.

 

Ώρα έναρξης: 6 μ.μ.

 

Δηλώσεις Συμμετοχής: Ξεκινάνε από τη μέρα δημοσίευσης της παρούσας ανακοίνωσης στο 99793264 (Joseph) μέχρι τις 14 Ιουνίου 2013 τα μεσάνυχτα.

 

Κόστος Συμμετοχής: Το κόστος συμμετοχής καθορίζεται στα 60 ευρώ για την κάθε ομάδα.

 

Όροι Συμμετοχής: Επιτρέπεται η συμμετοχή σε όλα τα άτομα άνω των 14 ετών. Κάθε ομάδα θα αποτελείται από 5 μέχρι 7 παίχτες, εκ των οποίων οι 5 θα αγωνίζονται και οι υπόλοιποι θα είναι αναπληρωματικοί. Κάθε ομάδα θα έχει ένα αρχηγό, ο οποίος θα είναι υπεύθυνος να τηλεφωνήσει για να δηλώσει τη συμμετοχή της ομάδας του, το όνομα της ομάδας του, καθώς και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

 

Διαδικαστικοί Κανόνες: Η κλήρωση των αγώνων θα γίνει στις 16 Ιουνίου στις 5:30 μ.μ. Ανάλογα με τον αριθμό των ομάδων, θα καθορίσουμε πόσοι όμιλοι θα γίνουν για τα αρχικά παιχνίδια. Κάθε ομάδα θα αγωνιστεί μια φορά εναντίον κάθε ομάδας του Ομίλου. Οι 2 πρώτες ομάδες θα προκριθούν στον επόμενο γύρο, όπου όλοι οι αγώνες θα είναι knock-out. Κάθε αγώνας θα διαρκεί 20 λεπτά. Επίσης, οι αρχηγοί των ομάδων οφείλουν πριν την κλήρωση, από τις 4:30μ.μ – 5:30μ.μ, να πληρώσουν το ποσό συμμετοχής. Περαιτέρω λεπτομέρειες θα δοθούν στους αρχηγούς των ομάδων.

 

ΕΠΑΘΛΟ: 300 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ

 

Ας ξεκινήσει η προθέρμανση λοιπόν! Σας περιμένουμε όλους να δώσουμε το δικό μας αγώνα για τη στήριξη συμπατριωτών μας που τόσο έχουν ανάγκη.

 

phoca thumb l dsc01810